Arbejdsmiljøweb
Psykisk arbejdsmiljø
Ulykker
Muskel og skeletbesvær
Om_Arbejdsmiljoweb

Om arbejdsmiljøweb

Denne hjemmeside tilhører de tre BrancheArbejdsmiljøRåd (BAR) Social & Sundhed, Finans/Offentlig Kontor & Administration og Undervisning & Forskning. 

BrancheArbejdsmiljøRådene udvikler materialer om arbejdsmiljø, som frit kan downloades og købes her på arbejdsmiljoweb. Der ud over har BrancheArbejdsmiljøRådene en række datterhjemmesider om mere specielle branchespecifikke emner.

Arbejdsmiljoweb.dk er fællesinformation fra arbejdsgivere og fagforeninger i den offentlige sektor og finanssektoren og udtrykker derfor, hvad parterne er enige om, er god praksis på arbejdsmiljøområdet. 

Hjemmesiden administreres af arbejdsmiljøsekretariatet, der varetager den daglige aktivitet for de 3 BrancheArbejdsmiljøRåd.

Køb eller download materialer om arbejdsmiljø

Du kan frit downloade eller købe BrancheArbejdsmiljøRådenes materialer. På de sider, hvor materialerne er beskrevet finder du et link til enten ArbejdsmiljøButikken eller Erhvervsskolernes Forlag, som begge står for salg af materialer. 
Eksemplarfremstilling af papirkopier/prints fra denne hjemmeside til undervisningsbrug og intern administrativ brug kan ske frit og uden en aftale med COPY-DAN Tekst & Node.

Information

Her kan du læse mere om, hvor i arbejdsmiljøsystemet BARene befinder sig, samt hvilke organisationer der står bag
Besøg vores presserum, hvis du er journalist og eller har en anden professionel interesse for de tre branchearbejdsmiljøråd. Her finder du pressemeddelelser, designmanualer o. lign. 

Du kan også vælge at kontakte arbejdsmiljøsekretariatetwebredaktionen eller en specifik medarbejderSenest revideret den 18. september 2013

Hent oplæsningsprogram

Få teksten læst op 

BAR hjemmesider

Etsundtarbejdsliv.dk
Psykisk arbejdsmiljø i social- og sundhedssektoren

Forflyt.dk
Hjemmeside om forflytning i social- og sundhedssektoren

Indeklimaportalen.dk
Indeklima i det offentlige og i finanssektoren

Godtskolebyggeri.dk
Hjemmeside om skolebyggeri

stressfrihverdag.dk
Forebyg stress på skolerne

Sundarbejdsplads.dk
En hjemmeside om sunde arbejdspladser

Sund-hud.dk
Hjemmeside om sund hud i Social- og sundhedssektoren

Stikboksen.dk
Ressourcested om stikskader på sygehuse